söndag 21 oktober 2012

Helgen... del 1


Ja i fredags så kom ju R & L över och vi åt lite pizza och hade det trevligt bara, sen åkte dom hem ovh vi gick och la oss.

I lördags var det ju den stora galapremiären av Tingeling, Vingarnas hemligheter. Det var en hit för lilla fröken B. Hon satt i över en timme innan i sin Tingelingklänning och fråga "ska vi åka snart" :)
Sen när vi väl åkte så var hon väldigt förväntansfull kan jag säga.


Hon lyste som en liten sol när vi kom dit och fick dricka och på stolarna låg det en chipspåse, sen lämnade vi av jackorna där och gick en trappa upp för där hade dom ju pysselhörna med tävling från ekoleko. Dom där majssakerna som man kan bygga med. Där kunde man vinna en Tingeling-goodiebag och Disney On Ice biljetter för hela familjen. Men tyvärr blev inte det vi. :(
Men roligt var det iaf, och det fanns ansiktsmålning och lite sånt där med så lyckan var total.
Bella var lyrisk när hon blev målad som Tingeling.


 Sen började filmen och den var verkligen jättebra gjord, dagens disneyfilmer är så grymma.
 När den väl började så satt Bella som en pinne hela filmen, hon vägrade luta sig tillbaka i stolen, då aknske man kan somna eller nåt. :) Men hon var iaf jätteduktig och satt där hela filmen som sagt förutom en kisspaus. Det betyder ju att man kan göra om detta någon gång när man vet att det fungerar.
Nu måste jag börja arbeta men jag återkommer om min händelserika kväll sen som gräsänka med ambulansbesök etc.
Kommer nog till lunch. :)

Ciao!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar