tisdag 13 november 2012

Girls Night Out

Sådärja bättre sent än aldrig, det har vart kaos i helgen men här 
kommer detta underbara inlägg från en jätterolig kväll.

Här kommer "Girls Night Out" i text och bild. 

Kvällen började med att jag åkte tunnelbana in till stora staden och in till M's jobb där vi knäckte en cider, sen blev det en 3-rätters middag på McDonken. :) Vi hade tänkt äta på Vapiano men det var så lång kö så vi körde budgetvarianten, det gick så bra så.

Därefter bar det av ner till PURE för detta fina event anordnat av bästaste MGroup.
Vi invigde baren med dessa finingar. :)


Väl inne på golvet så hittade vi Feminint med lika fina saker som på deras eget event. Jag köpte dock inget men mycket fint hade dom med sig. Här är några smakprover. :)



GUESS var också på plats och visade mycket fint och bjöd dessutom på polkagrisstänger, vi blev såklart medlemmar där också.



Även Ett rum för smycken var där och visade jättefina smycken, displyen var superfin med koraller m.m.
Mycket inspiration för lilla mig som gör egna smycken. :)

Det fanns även nagelprodukter från Impress, mycket fina lösnaglar i olika smaker. :)

Även Weleda var på plats och lät oss prova några av deras krämer.


Please Me var där med massa godsaker, deras piska var verkligen superfin! Jag vart lite sugen på att köpa den bara för att kunna hänga den på väggen som inredning just för att den var så cool. Handgjord med rosor längst ut på "spröten", jättefin.

Grazette visade några bra hårprodukter, hårinpackningar etc. Dom doftade väldigt gott, vi fick en sådan i goodiebagen men jag har inte hunnit prova ännu men den doftade som sagt väldigt bra iaf. :)


Ladycup var på plats och promotade menskoppen, det verkar vara ett väldigt smart och ekonomiskt alternativ faktiskt till de traditionella varianterna.

Man kunde även på en presentation av Glossybox och deras produkter, som man får hemlevererad i en fin låda med lite prover/produkter. Mycket smart! 


Goddiebagen
Massor av saker fanns där i,  sponsorerna var LibresseRapunzelWeledaPlease MeFeminintGuessBodystoreGarantImpressBaltex GrazetteEttrumförsmyckenWellingLadycupByebraHötorgskliniken, CaseAppUnderverk1
Super tack till alla! Det var en supergoodiebag! :)



Vi var kvar ett tag efter eventet men runt 00 så tröt orken så då rullade vi hemåt förorten igen, med en lyckad kväll i bagaget!

Tack fina MGroup och PURE för en mycket trevlig kväll!!

Ciao!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar